Zeptejte se na cokoliv

OT300 - déšť 2.

Vladimír Drábek | 6. 11 2013 | OSTATNÍ / OSTATNÉ

Děkuji za předchozí odpověď. OT300 mám ze svých starších zásob. Byl sice již téměř 2 roky po expiraci, ale při aplikaci se choval standardně. Tak jsem ho využil. Píšete, že "se výrazně zpomalí proces fyzikálního vytvrzování". Jak maximálně dlouho se bude tedy ve vlhku OT300 vytvrzovat ? A ještě bych se chtěl zeptat, pokud bude spoj z OT300 (příp. SP025) vystaven exteriérovým povětrnostním podmínkám (podlaha balkonu) je možno ho nechat jen tak, nebo je třeba či je vhodnější ho něčím přetřít ? Případně čím, jakým nátěrem ? Děkuji za odpověď. Vladimír Drábek

Odpověď:

Dobrý den,

neumím vám opravdu zodpovědět, jak dlouho bude vytvrzovat ve vysokém vlhku dva roly prošlý produkt. Zkuste do něj říznout, pokud již není tekutý uvnitř, je vytvrzení dokončené.

Lepidlo OT300 není možné přetírat, povrch je stále vysoce lepivý. Pokud jej ponecháte bez zakrytí (lišta, profil), nachytají se na povrch velmi rychle nečistoty. SP025 je možné přetřít běžně dostupnými disperzními barvami určenými na fasády (zateplovací systémy) apod. 

 

Mějte se pěkně. 

TOPlist