Zeptejte se na cokoliv

plastová okna

Petr Malý | 30. 1 2015 | Nezařazené / Nezaradené

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat a poradit s tímto problémem. Máme okna Rehau Geneo od firmy Sulko. Okna máme asi 2 roky a když přišla první zima, tak nám do domu začalo táhnout. Přes montážní firmu, která prováděla montáž, k nám poslala odborníky z firmy SULKO. Na oknech mezi rámem a křídlem byly mezery ,kterými bylo vidět až dovnitř okna. Okna Rehau Geneo jsou bez ocelových výstuží. S naší reklamací si nevědeli rady a tak namontovali ocelové výstuže. Jedná se o větší okna cca 125x200 cm. Chci se vás tedy zeptat, zda se změnilo Uw a tedy i kvalita tohoto profilu Děkuji

Odpověď:

Dobrý den,

na váš dotaz neumím odpovědět. Tento portál se zabývá tématikou montáže oken. Nikoliv disfunkcemi vlastních křídel nebo rámů oken. Není ni ani navíc jasné, jak je možné dodatečně nemontovat výztuže do rámů již vyrobených (svařených) oken. S tím jsem se doposud nesetkal. 

Pokud však bude do jakékoliv okna namontována dodatečně ocel je logické, že to bude mít negativní vliv na tepelně izolační vlastnosti takového křídla nebo rámu. 

Mějte se pěkně. 

 

TOPlist