Zeptejte se na cokoliv

Detail montáže rekonstrukce - špaletová okna

Jakub Hradil | 10. 3 2016 | OSTATNÍ / OSTATNÉ

Dobrý den, procházel jsem tuto stránku a nenašel jsem detail vhodné montáže oken pro můj případ. Rekonstruuji cca 150 let starý dům a měním špaletová dřevěná okna za plastová. Dům je ze smíšeného zdiva, kámen/cihla. Návrh umístění oken od dodavatele je za ocelový překlad venkovního křídla okna (přední část - blíže ven). Do smlouvy s dodavatelem bych si rád dal detail montáže, ale zde jsem nenašel žádný vhodný, nebo jsem nedokázal ten správný na svůj případ napasovat. Pro správnou montáž jsem si vymínil provedení připojovací spáry Vaším systémem Twinaktiv. Nemohli byste mi poradit jaký přesný typ z Vašeho sortimentu bych měl zvolit + uvést správný postup montáže, abych si mohl zkontrolovat? Dále bych Vás chtěl požádat o odkaz na správný detail montáže(obrázek), pokud jím disponujete. Děkuji a jsem s pozdravem Jakub Hradil

Odpověď:

Dobrý den,

dle vašeho popisu se domnívám, že by vhodný podobný detail v sekci DETAILY mohl být tento: NOVOSTAVBA - ZDĚNÁ KONSTRUKCE - OKNO TÉMĚŘ NA STŘED OSTĚNÍ. Jedná se o 4. detail od shora.

Pokud potřebujete poradit s uplatněním konkrétních produktů, tak se obraťte ústně nebo písemně na vybranou dodavatelskou firmu nebo výrobce. V rámci této poradny není možné řešit montážní postupy konkrétních výrobků apod. 

Kontrolní plán, co a jak sledovat, je ke stažení ZDE: http://montazokna.cz/_files/file/Downloads/kontrolni_plan_NEW.pdf


 

Přeji pěkný čtvrtek.

TOPlist